Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Λόγια καρδιάς...!!!



   Πιστεύω πως τα πιο όμορφα πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά. Εκεί που δεν τα περιμένει κανείς. Το ίδιο και οι ωραίες ιδέες έρχονται ξαφνικά. Υπάρχει κάτι σαν σκέψη, ωριμάζει, βρίσκει γόνιμο έδαφος και την κατάλληλη στιγμή έρχεται η έμπνευση, μας εκστασιάζει και μας δίνει φτερά για να πετάξουμε. Τα φτερά της δημιουργίας!!! Αυτή είναι η αλήθεια για τη δημιουργία αυτού του ιστότοπου. Οι υπέροχοι μαθητές,οι συνεργάσιμοι και πάντα πρόθυμοι γονείς, οι εξαιρετικοί συνάδελφοι, ο οραματιστής δάσκαλος και διευθυντής του σχολείου μας, με κάνουν να πιστεύω πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Σε καθετί που κάνουμε, υπάρχει μέσα μας σχεδόν από την αρχή ο σπόρος της γέννησής του. Αλλά αυτό δεν το γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές. Πρέπει να έρθει η κατάλληλη ώρα, οι κατάλληλοι άνθρωποι και το κατάλληλο περιβάλλον για να ριζώσει το σποράκι, να μεγαλώσει, να ανθίσει και να δώσει καρπό.

  Έτσι ακριβώς συνέβη! Έτσι, χωρίς πολλή σκέψη, γεννήθηκαν τα "Πράσινα Σποράκια" και ο σπόρος της προσφοράς και της αγάπης που ενυπήρχε άνθισε, φούντωσε, ενέπνευσε και οδήγησε εδώ. Και ήξερα από την αρχή πως θα ήσασταν όλοι συνοδοιπόροι σ΄αυτή την προσπάθεια!!! Ελπίζω το εγχείρημά μας αυτό, το ταξίδι που ξεκίνησε με τόσο ενθουσιασμό, να το αγαπήσετε και να το δυναμώσετε ακόμη περισσότερο.

    Δεν είναι καθόλου τυχαίο που για το σχολείο μας όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα. Είναι γιατί, όλοι εμείς, γονείς και δάσκαλοι, παλεύουμε ενωμένοι για ένα σχολείο που θα προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση και ουσιαστική παιδεία στα σποράκια μας. Ένα σχολείο που θα είναι τόπος χαράς και γνώσης. Γιατί ναι, τα παιδιά είναι η φλόγα, η ελπίδα, η ανώτερη έκφραση δημιουργίας και έχουμε υποχρέωση να τους δώσουμε ένα μέλλον  Καθαρό, Δημιουργικό και κυρίως γεμάτο Αγάπη!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου